2018-10-06

2 éves MBA+MPA képzés Ausztráliában munkavállalói engedéllyel

Gondolkodtál már azon, hogy külföldön szerezz MBA végzettséget? És azon, hogy esetleg Ausztrália legyen a tanulmányaid célpontja?

Kombináld a karriered építését a tökéletes nyaralás érzésével és számos új tudással és élménnyel leszel gazdagabb az MBA posztgraduális képzés elvégzése után, amely most ráadásul dupla diploma rendszerben nem csak az üzleti vonalon (MBA), hanem a könyvelési irányban (MPA) is fejleszthetsz!

A képzéshez munkavállalói engedély is jár, amellyel megkeresheted a tandíjra valót és ausztrál munkatapasztalatot is szerezhetsz, ami a későbbi esetleges letelepedéshez is magasan hozzájárulhat.

Az MBA, azaz Master of Business Administration diplomaprogram a legtökéletesebb továbbképzési lehetőség mindazoknak, akik tudatosan szeretnék karrierjüket építeni, szeretnének megfelelni a munkapiacon támasztott követelményeknek és széles körű tudást kívánnak szerezni az üzleti és ipari területekről. Az ausztrál Holmes Institute emellett emelt a téteken, mert a népszerű MBA-t most ötvözte a könyvelők körében népszerű MPA, azaz Master of Professional Accounting képzéssel, így két nemzetközi végzettséget szerezhetsz egyszerre 2 év alatt!

Az MBA+MPA dupla kurzus elvégzése után képes leszel:

  • Dinamikus környezetben való stratégiai gondolkodásra, amelyek képessé tesznek az üzleti lehetőségek felismerésére
  • Képes leszel az üzleti célok maximális tervezésére és végrehajtására
  • Nemzetközi szempontból értékelni az üzleti környezet társadalmi és erkölcsi jelentőségét
  • Megfelelő tudással fogsz rendelkezni az alapvető üzleti folyamatok hatékony és ésszerű mérlegeléséhez és döntések meghozatalához

Az MBA – Master of Business Administration + MPA – Master of Professional Accounting képzésről röviden:

  • 2 éves nemzetközileg elismert diplomát ad – alapképzés után jelentkezhetsz rá
  • Elérhető városok: Sydney, Melbourne, Brisbane, Adelaide
  • 15 tantárgy
  • Részmunkaidős munkavállalói engedély az iskola ideje alatt és teljes munkaidős engedély az iskolai szünetekben
  • Az iskola elvégzése után igényelhető egy 2 éves munkavállaló engedély, amellyel kint maradhatsz Ausztráliában
  • Jelentkezéshez szükséges:
    • Megfelelő végzettség
    • Angol nyelvtudás: minimum 6.0 IELTS

Amennyiben nincs meg jelenleg a megfelelő nyelvtudásod, úgy részt vehetsz a felkészítő angol nyelvtanfolyamon, melynek sikeres elvégzése után elkezdheted a diplomaprogramot.

Jelentkezz most és közel 1.000.000 Ft kedvezménnyel alapozhatod meg a jövődet!

Amennyiben érdekelnek a további részletek vagy szeretnél jelentkezni, küldd el önéletrajzod a vanda@nextvisa.com.au e-mail címre!

 

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás