2015-06-08

Képesítés alapú bevándorlói vízumok

Ha örökre vagy legalábbis hosszabb időre szeretnél Ausztráliába költözni, akkor a legáltalánosabb lehetőséged, hogy a képesítés alapú bevándorlói vízumok valamelyikének megfelelsz és így vízumhoz juthatsz. Itt egyes esetekben (pl. 457-es szponzorvízum) állásod is lesz, de más esetben csak a jogot kapod meg arra, hogy Ausztráliába költözhess és ott keress magadnak munkát.

Általánosan elmondható, hogy ezek a vízumok egy dologban közösek: szigorú feltételeknek kell megfelelned ahhoz, hogy egyáltalán esélyes legyél bármelyik megszerzésére.

Minimum kritériumok a képesítés alapú vízumokhoz:
  • megfelelő életkor – 45 év alatt
  • megfelelő angol nyelvtudás
  • megfelelő végzettség – ez szakmánként eltérő, a szükséges szintért keress minket
  • megfelelő tapasztalat – legalább 3 év nem árt

Mivel képesítés alapú bevándorlói vízumokról beszélünk, így egyértelmű, hogy a szakmai életed dominál elsősorban. Fontos, hogy olyan szakmával indulj neki a gondolkodásnak, ami rajta van a hiányszakma listák valamelyikén (MLTSSL / STSOL), legyen benne tapasztalatod és lehetőség szerint a végzettséged is ehhez kapcsolódjon.

Jelenleg az alábbi lehetőségeid vannak a képesítés alapú bevándorlói vízumok tekintetében:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás